drukuj
Powrót
- E-BIP
- › Zespół Szkół nr 1
- › Archiwum
- › Przetargi, zapytania ofertowe
Archwium - Przetargi, zapytania ofertowe
Konkurs – Przeglądy konserwacyjne Urządzeń Transportu Bliskiego w ZS nr 1 w Opatowie na rok 2022
Konkurs prawo jazdy kategorii B i T rok szkolny 2021/2022
Sukcesywna dostawa produktów spożywczych do internatu Zespołu Szkół Nr 1 w Opatowie” ogłoszenie o zamówieniu jako pierwsze
Ogłoszenie o zamówieniu Roboty budowlane„Modernizacja i przebudowa pomieszczeń sanitarnych oraz adaptacja na łazienkę dla osób niepełnosprawnych w budynku dydaktycznym Zespołu Szkół nr 1 w Opatowie"
Sukcesywna dostawa artykułów :owoce, warzywa dla Zespołu Szkół nr 1 w Opatowie
Konkurs prawo jazdy kategorii B i T rok szkolny 2020/21
Zapytanie ofertowe na przeprowadzenie szkolenia w zakresie spawania i eksploatacji sieci światłowodowych
Zapytanie ofertowe na zorganizowanie i przeprowadzenie dwóch wyjazdów studyjnych.
Zapytanie ofertowe na przeprowadzenie kursu w zakresie baristyki
Zapytanie ofertowe na przeprowadzenie szkolenia w zakresie obsługi GASTRO SZEF i GASTRO POS
Zapytanie ofertowe na przeprowadzenie szkolenia w zakresie eksploatacji sieci teleinformatycznych
Zapytanie ofertowe na przeprowadzenie szkolenia w zakresie spawania i eksploatacji sieci światłowodowych.
Zapytanie ofertowe na przeprowadzenie warsztatów w zakresie kompetencji kluczowych
Zapytanie ofertowe na przeprowadzenie kursu z zakresu programowania robotów przemysłowych
Wyprzedaż zużytych składników majątku ruchomego warsztatów szkolnych przy Zespole Szkół nr 1
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - „Sukcesywna dostawa produktów mięsno wędliniarskich dla Zespołu Szkół nr 1 w Opatowie”
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów mięsno wędliniarskich dla ZS
nr1 w Opatowie w asortymencie wyszczególnionym w załączniku Nr 2 do niniejszej
specyfikacji.
nr1 w Opatowie w asortymencie wyszczególnionym w załączniku Nr 2 do niniejszej
specyfikacji.
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - „Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych z podziałem na części dla Zespołu Szkół nr 1 w Opatowie”.
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych z podziałem na części dla ZS nr1 w Opatowie w asortymencie wyszczególnionym w załączniku Nr 2 do niniejszej specyfikacji z podziałem na części: Część I – różne produkty spożywcze Część II – produkty mięsno – wędliniarskie Część III – produkty mleczarskie Część IV – pieczywo Część V – mrożonki, ryby, VI – owoce, warzywa
Dostawa stanowiska pracy dla uczniów W RAMACH PROJEKTU Innowacyjne zawodowe kształcenie dualne w Powiecie Opatowskim - ver. 2.0. Dostawa dla zawodu mechatronik
Dostawa stanowiska pracy dla uczniów W RAMACH PROJEKTU Innowacyjne zawodowe kształcenie dualne w Powiecie Opatowskim - ver. 2.0. z podziałem na części:
Cześć 1: Fortis
Cześć 2: Punkt gastronomiczny
Cześć 3: Leomar
Cześć 2: Punkt gastronomiczny
Cześć 3: Leomar
NABÓR KADRY DO PROJEKTU „INNOWACYJNE ZAWODOWE KSZTAŁCENIE DUALNE W POWIECIE OPATOWSKIM – VER. 2.0’’
Termin składania dokumentów: 27.12.2019 r. do godz. 15:00
Dostawa 2 kompletów wyposażenia stanowisk pracy wraz z montażem dla uczniów w zawodzie technik informatyk w ramach projektu Innowacyjne zawodowe kształcenie dualne w Powiecie Opatowskim - ver. 2.0 - zmiana terminu
Termin składania ofert 25.11.2019r. godzi 13:00
Grupowe Ubezpieczenie Następstw Nieszczęśliwych Wypadków 37 uczniów w okresie od 01.09.2019 do 30 czerwca 2020 r.
Termin składania ofert 27.08.2019r. godzina 12:00
Transport 10 uczniów na trasie Ożarów – Bodzechów – Ożarów – jeden dzień w tygodniu ( 40 wyjazdów). Transport 3 uczniów na trasie Ożarów – Opatów – Ożarów – jeden dzień w tygodniu ( 40 wyjazdów). Przewóz w okresie od 01.09. 2019 r. do 30.
Termin składania ofert 27.08.2019r. godzina 12:00
Badania lekarskie wstępne 37 uczniów w okresie do 05 września 2019 r.
Termin składania ofert 27.08.2019r. godzina 12:00
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych z podziałem na części dla Zespołu Szkół nr 1 w Opatowie
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych z podziałem na części dla ZS nr1 w Opatowie w asortymencie wyszczególnionym w załączniku Nr 2 do niniejszej specyfikacji z podziałem na części: Część I – różne produkty spożywcze Część II – produkty mięsno – wędliniarskie Część III – produkty mleczarskie Część IV – pieczywo Część V – mrożonki, ryby, VI – owoce, warzywa
TERMIN REALIZACJI do 2020-08-31
TERMIN REALIZACJI do 2020-08-31
Konkurs prawo jazdy kategorii B i T rok szkolny 2018/19
Konkurs szkolenie BHP i P.POŻ 2018
Osoby odpowiedzialne
Autor: | Piotr Cybula |
Odpowiada: | Piotr Cybula |
Wytworzył: | Piotr Cybula |
Data ostatniej zmiany: | 2021-12-30 14:45:09 |
Statystyki
Odwiedzin na stronie: | 18582 |