Przypomnij hasło
Biuletyn Informacji Publicznej
Szkoła Podstawowa im. Władysława St. Reymonta w Cychrach
drukuj

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) zwanym dalej RODO informuję, iż:

 

1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Szkoła Podstawowa im. Władysława St. Reymonta w Cychrach ul. Jana Pawła II 85,  74-404 Cychry

2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych – kkoeller@poczta.onet.pl

3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu udostępnienia informacji publicznej za pośrednictwem internetu w postaci ujednoliconego systemu stron w sieci teleinformatycznej, określanych jako podmiotowe strony Biuletynu Informacji Publicznej na podstawie , Art.6, ust 1, lit. c – zgodnie z przepisami ustawy z dnia 6 września 2001 r. o dostępie do informacji publicznej

4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych, podmioty przetwarzające zarządzające BIP,

5) okres utrzymywania danych w BIP wynika z przepisów sektorowych. W przypadku danych, których okresu przechowywania nie reguluje prawo, czas przechowywania jest adekwatny do celów w jakich podmiot publiczny je przetwarza.

6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania

7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego tj. Urzędu Ochrony Danych Osobowych

8) podanie danych osobowych jest wymagane przepisami prawa

Osoby odpowiedzialne

Autor:Krzysztof Koeller
Odpowiada:Edyta Gładysz
Wytworzył:Gabriela Blicharz
Data ostatniej zmiany:2020-10-15 08:55:31

Archiwum

Data Autor
2020-06-02 10:47 zobacz

Statystyki

Odwiedzin na stronie: 20