Biuletyn Informacji Publicznej
INSTYTUT SKRZYNKI - Instytut Dokumentacji, Rozwoju i Promocji Dziedzictwa Kulturowego i Kulinarnego Powiatu Poznańskiego
drukuj

3/2023 Kucharz/Kucharka

Data publikacji: 17.02.2023 r.

Nr ref.: 3/2023

Instytut Skrzynki – Instytut Dokumentacji, Rozwoju i Promocji Dziedzictwa Kulturowego
i Kulinarnego Powiatu Poznańskiego, Plac Parkowy 1, 62-060 Skrzynki

 

poszukuje kandydata na stanowisko: Kucharz/kucharka

 

Wymiar etatu: 1 etat

Liczba wolnych stanowisk pracy: 1

Miejsce wykonywania pracy: Skrzynki (62-060), Pl. Parkowy 1 (gmina Stęszew).

 

Główne obowiązki:

  1. Przygotowywanie posiłków zgodnie z wcześniej ustalonymi standardami
    2. Dbałość o porządek i dyscyplinę w miejscu pracy - HACCP
    3. Monitorowanie stanu magazynowego produktów, zgłaszanie przełożonemu
    4. Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat
  2. Dbałość o właściwy stan urządzeń w kuchni
  3. Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających z zajmowanego stanowiska
  4. Dbałość o powierzone mienie

 

Wymagania konieczne:

  1. Znajomość podstawowych zasad sanitarno-epidemiologicznych w gastronomii
  2. Dobra organizacja pracy
  3. Doświadczenie min. 2 lata na podobnym stanowisku
  4. Umiejętność pracy w zespole

 

Dodatkowe wymagania:

  1. Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
  2. Znajomość kuchni polskiej i staropolskiej będzie dodatkowym atutem
  3. Wysoka kultura osobista i silna motywacja do pracy
    4. Elastyczność i dyspozycyjność
  4. Umiejętność pracy pod presją czasu
  5. Nieposzlakowana opinia

Wymagane dokumenty:

  • podpisane: list motywacyjny i CV,
  • podpisane oświadczenie o treści: Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy, dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji,
  • kopie dokumentów potwierdzających wykształcenie (kopie świadectw pracy lub zaświadczeń o aktualnym zatrudnianiu, jego okresie i zajmowanym stanowisku, kopie dyplomów potwierdzających wykształcenie),
  • kopie zaświadczeń o ukończonych kursach, szkoleniach.

Dodatkowe informacje dotyczące naboru:

  • kandydaci proszeni są o podanie numeru telefonu i adresu poczty elektronicznej;
  • kandydaci spełniający wymagania formalne, którzy po analizie dokumentów zostaną zakwalifikowani do kolejnego etapu naboru, będą powiadomieni telefonicznie lub za pomocą poczty elektronicznej o terminie i miejscu jego przeprowadzenia;
  • kandydaci, których oferty nie spełniają wymagań formalnych, nie będą o tym powiadamiani;

 

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie dokumentów w terminie do dnia 28.02.2023 r. na adres:

  • kontakt@instytutskrzynki.pl z dopiskiem: OFERTA PRACY – nr ref. 3/2023 Kucharz/kucharka
  • lub osobiście w Sekretariacie Instytutu w Dworze w Skrzynkach, pl. Parkowy 1 (62-060), czynne od poniedziałku do piątku w godz. 7.30 – 15.30.
  • lub przesyłką pocztową lub kurierską na adres: Instytut Skrzynki, pl. Parkowy 1, 62-060, z dopiskiem OFERTA PRACY – nr ref. 3/2023

 

Inne informacje:

  • oferty otrzymane po terminie nie będą rozpatrywane (decyduje data wpływu),
  • oferty osób, które nie zostały wybrane na dane stanowisko w procesie rekrutacji, a które nie zostały odebrane osobiście przez zainteresowanych w terminie do 30 dni od daty zakończenia naboru, zostaną komisyjnie zniszczone.
  • Dane osobowe kandydatów będą przetwarzane zgodnie z „Klauzulą informacyjną dla osób ubiegających się o zatrudnienie” zamieszczoną na stronie Biuletynu Informacji Publicznej Instytutu Skrzynki w zakładce „Nabór na wolne stanowiska”.

Osoby odpowiedzialne

Autor:Joanna Suterska
Odpowiada:Jan Babczyszyn
Wytworzył:Liliana Kubiak
Data ostatniej zmiany:2023-04-13 15:16:56

Archiwum

Data Autor
2023-02-17 14:13 Joanna Suterska zobacz
2023-02-17 14:06 Liliana Kubiak zobacz

Statystyki

Odwiedzin na stronie: 209